Mail ons

john@drytech-vochtbestrijding.be

Bel ons

Tel. 051 62 34 79

Logo Drytech Vochtbestrijding

Last van vochtproblemen?

Home - Vochtproblemen
Drytech Vochtbestrijding aannemer
Doeltreffende vochtbestrijding

Kampt uw woning met vochtproblemen?

Heeft uw woning te kampen met vochtproblemen? Deze kunnen na verloop van tijd ernstige gevolgen hebben voor uw gezondheid. Hoe langer u met de vochtproblemen blijft zitten, hoe sneller deze evolueren en hoe ernstiger het probleem wordt.

Voor vochtproblemen contacteer je dus best een vochtexpert om een zo goed mogelijke vochtdiagnose uit te voeren om te weten waar de oorzaak van het vochtprobleem zit.

Enkel en alleen door een correcte diagnose, en te weten wat de oorzaak te vinden kan een correcte prijsofferte en een plan van aanpak voorzien worden.

Diagnose van het vochtproblematiek

Welk vochtprobleem heeft u in uw woning?

Er zijn verschillende soorten vochtproblemen die je kan vaststellen in je woning, bedrijfspand, kelder, of waar dan ook. Wij sommen alvast drie van de meest-voorkomende vochtproblematieken op.

Komt dit vochtprobleem en de symptomen je bekend voor? Contacteer ons onderaan deze pagina. Eén van onze vochtexperts komt vrijblijvend bij u langs voor een correct onderzoek om daarna een gratis prijsofferte te bezorgen.

Vochtprobleem 1: Opstijgend vocht

Bakstenen zijn poreus en hebben hierdoor een bepaalde zuigkracht, waardoor ze water gaan opnemen. Test dit maar eens als je een suikerklontje in een klein laagje water plaatst, hetzelfde gebeurt met uw muren.

Meer info over opstijgend vocht…

Vochtprobleem 2: Ondergronds vocht

Ondergronds vocht ontstaat bijna altijd door een te hoge druk van het grondwater die daarna via de vloer of muur binnendringt. Een vochtige kelder is overigens niet aan te raden als je veel voedingswaren bewaard in de ruimte.

Meer info over ondergronds vocht…

Vochtprobleem 3: Schimmels en condensatievorming

Condensatie is één van de meest voorkomende oorzaken van vochtproblemen in woningen. Condens is uiteraard niet ongewoon als je denkt aan wanneer je een douche hebt genomen of aan het koken bent, maar bij een ideale luchtvochtigheid verdwijnt deze condens ook weer, zonder veel gevolgen.

Een te hoge luchtvochtigheid zorgt uiteindelijk voor vocht op de muren met schimmelvorming tot gevolg, wat zéér slecht is voor de gezondheid en de waarde van uw woning.

Meer info over schimmels en condensatie…

Kelderdichting

Waarom kiezen voor Drytech-vochtbestrijding?

Drytech-vochtbestrijding is, sinds 2022, reeds twee generaties gespecialiseerde vochtexpert regio West- en Oost-vlaanderen. Onze onderneming staat voor 100% deskundigheid in het diagnosticeren en oplossen van elk vochtprobleem in woningen, appartementen, kelders, bedrijfspanden, ondergrondse parkings, liftputten en meer.

Wij garanderen dat onze werken met oog voor gezondheid worden uitgevoerd en alle vochtproblemen met 100% zekerheid worden opgelost. Om die reden geniet je ook van een levenslange garantie op al onze werken.

Daarnaast mag je Drytech ook altijd contacteren voor een vrijblijvende vochtdiagnose, waarna je een correcte prijsofferte krijgt zonder enige verbindingen.

Levenslange Garantie op Alle Werken

Twee Generaties Ervaring

Gratis Vochtdiagnose ter Plaatse

Heldere en Eerlijke Prijsoffertes

Werken met Oog voor Gezondheid

Vochtbestrijding: Tips & advies

Vochtbestrijding: Prijsofferte

Vochtproblemen?

Met onze twee generaties aan ervaring in vochtbestrijding, lossen wij elk vochtprobleem met 100% zekerheid op. Heeft u last van vocht in uw woning?

Contacteer ons dan voor een gratis vochtdiagnose en een definitieve oplossing op maat.