Mail ons

john@drytech-vochtbestrijding.be

Bel ons

Tel. 051 62 34 79

Logo Drytech Vochtbestrijding

Vochtproblemen

Home - Vochtproblemen
Drytech Vochtbestrijding aannemer
Vochtproblemen: wat nu?

Kampt uw woning met vochtproblemen?

Heeft uw woning te kampen met vochtproblemen? Deze kunnen na verloop van tijd ernstige gevolgen hebben voor uw gezondheid

Hoe langer u met de vochtproblemen blijft zitten, hoe sneller deze evolueren en hoe ernstiger het probleem voor uw woning en uw gezondheid wordt.

Voor vochtproblemen contacteer je dus best een betrouwbare vochtexpert om een zo goed mogelijke vochtdiagnose uit te voeren om te weten waar de oorzaak van het vochtprobleem zit.

Enkel en alleen door een correcte vochtdiagnose, kan de oorzaak van het vochtprobleem worden geïdentificeerd. Pas daarna kan een correcte prijsofferte en vochtbehandeling gestart worden.

Vocht kan overal zitten

Vocht in huis

Vocht in huis leidt niet enkel tot schimmelgroei en beschadiging van uw eigendommen, maar het kan ook uw gezondheid beïnvloeden. Langdurige blootstelling aan vochtige omgevingen zorgt voor ademhalingsproblemen, allergieën en irritatie van de luchtwegen.

Daarom is het belangrijk om vochtproblemen in huis zo snel mogelijk aan te pakken.

Maatoplossingen tegen allerlei vochtproblemen

Drytech-vochtbestrijding biedt oplossingen op maat voor alle soorten vochtproblemen. Onze ervaren vochtspecialisten analyseren de oorzaak van het vochtprobleem en bieden de juiste oplossing om uw woning of bedrijfspand weer droog en gezond te maken.

Contacteer ons voor een gratis vochtdiagnose en laat ons u helpen uw vochtproblemen voor goed op te lossen.

ernstig-vochtige-muur-optrekkend-vocht
Ernstig opstijgend vocht
Welk vochtprobleem heeft u?

Soorten vochtproblemen

Er zijn verschillende soorten vochtproblemen die in huizen, appartementen, garages en bedrijfspanden kunnen voorkomen.

Hieronder een overzicht van de meest voorkomende vochtproblemen:

- Vochtige kelders en ondergronds vocht

Een vochtige kelder is een veelvoorkomend vochtprobleem in woningen. Dit kan worden veroorzaakt door ondergronds vocht dat via de fundering of muren de kelder binnendringt. Het is belangrijk om dit probleem zo snel mogelijk aan te pakken om verdere schade aan uw huis en eigendommen te voorkomen.

- Vochtige muren en opstijgend vocht

Opstijgend vocht is een veelvoorkomend probleem bij oudere huizen. Dit ontstaat doordat de fundering niet meer goed functioneert, waardoor het grondvocht via de muren omhoog trekt. Dit kan leiden tot vochtige muren en schade aan uw eigendommen.

- Doorslaand vocht

Doorslaand vocht treedt op wanneer regenwater via de buitenmuur naar binnen sijpelt.

Dit kan worden veroorzaakt door slechte voegwerken, scheuren in de buitenmuur of lekkende dakgoten. Het is belangrijk om dit probleem tijdig aan te pakken om schimmelvorming en verdere schade te voorkomen.

- Schimmels en condensatievocht

Schimmels en condensatievocht in huis kunnen schadelijk zijn voor uw gezondheid en leiden tot schade aan uw eigendommen.

Condensatievocht ontstaat wanneer er onvoldoende ventilatie is in huis, terwijl schimmels vaak voorkomen in vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Het is belangrijk om deze problemen zo snel mogelijk aan te pakken om verdere schade te voorkomen.

- Vochtproblemen in nieuwbouwwoningen

Hoewel vochtproblemen vaker voorkomen in oudere huizen, kunnen ook nieuwbouwwoningen hier last van hebben. Dit kan worden veroorzaakt door slechte isolatie, een gebrek aan ventilatie of het zogenaamde bouwvocht.

Het is belangrijk om deze problemen zo snel mogelijk aan te pakken om verdere schade aan de kraaknieuwe eigendommen te voorkomen.

- Wat is bouwvocht?

Wanneer woningen en appartementen worden gebouwd, wordt er veel water gebruikt.

Het kan meer dan een jaar duren voordat het huis volledig is uitgedroogd, en het negeren van dit proces kan nare gevolgen hebben zoals loskomend pleisterwerk, schimmelgroei en muffe geur.

Om bouwvocht te bestrijden gebruikt u best een ontvochtiger en laat je best de ruimtes vaak ventileren.

Wat zijn de gevolgen van vocht?

Gevolgen van vochtproblemen

Vochtproblemen in huis kunnen op het eerste gezicht onschuldig lijken, maar de gevolgen zijn vaak ernstiger dan je denkt.  Bovendien kan schimmel de structuur van je huis aantasten en leiden tot onherstelbare schade aan het interieur.

Enkele gevolgen van vocht zijn:

Gevolgen van vocht op de waarde van uw woning

Waarom kiezen voor Drytech voor het bestrijden van vochtproblematiek?

Drytech-vochtbestrijding is reeds twee generaties gespecialiseerde vochtexpert regio West- en Oost-vlaanderen.

Onze onderneming staat voor 100% deskundigheid in het diagnosticeren en oplossen van elk vochtprobleem in woningen, appartementen, kelders, bedrijfspanden, ondergrondse parkings, liftputten en meer.

Wij garanderen dat onze werken met oog voor gezondheid worden uitgevoerd en alle vochtproblemen met 100% zekerheid worden opgelost. Om die reden geniet je ook van een levenslange garantie op al onze werken.

Los vochtproblemen doeltreffend op

Last van vochtproblemen?

Met onze twee generaties aan ervaring in vochtbestrijding, lossen wij elk vochtprobleem met 100% zekerheid en een levenslange garantie op.

Contacteer ons dan voor een gratis vochtdiagnose en een definitieve oplossing op maat.