Mail ons

john@drytech-vochtbestrijding.be

Bel ons

Tel. 051 62 34 79

Logo Drytech Vochtbestrijding

Vochtexpert

Home - Vochtexpert
vochtige buitenmuren drytech
Aannemer vochtbestrijding West-vlaanderen

Drytech: Uw Vochtexpert regio West- en Oost-vlaanderen

Heel wat families en bedrijven in België krijgen te maken met vochtproblemen in hun woning, appartemen, garage of bedrijfspand. Hierbij komen vervelende bijwerkingen kijken zoals zoutkringen op de muur, behangpapier die los komt, muffe en ongezonde geuren, afbladerende verf, en zo voort…

Gelukkig bestaan er anno 2023 heel wat oplossingen om vochtproblemen te bestrijden.

Vochtbestrijding doe je best niet zelf.

Vaak proberen mensen zelf hun vochtprobleem aan te pakken, maar uit ervaring weten we dat het vocht zich uiteindelijk ergens anders laat zien. Dit komt omdat de oorzaak van het vochtprobleem niet werd aangepakt.

Daarnaast worden vaak, zonder hiervan op de hoogte te zijn, producten gebruikt die slecht zijn voor de gezondheid van je familie en/of je medewerkers.
Een vochtexpert inschakelen is dus aan te raden als je voor goed komaf wilt maken met vochtproblemen

Een belangrijke vraag is echter, hoe herken je een échte vochtexpert eigenlijk?

Vochtbehandeling sinds 1970

Hoe herken je een vochtexpert?

Helaas worden wij vaak opgebeld omdat een andere zogenaamde vochtexpert enkele werken heeft gedaan, het vochtprobleem teruggekeert is en hij niet meer te contacteren is. Uiteraard helpen wij iedereen graag verder, maar het is natuurlijk zonde van je tijd en geld. Daarom informeren we je graag hoe je een échte vochtexpert kan herkennen.

Of we zien vaak offertes passeren die beloven in een mum van tijd voor een kleine prijs het vochtprobleem op te lossen. Vaak worden werken snel snel uitgevoerd om de factuur te sturen en een volgend project te starten, maar na enkele maanden of jaren keert het vochtprobleem gewoon terug.

1.500 werven per jaar

Vochtproblemen oplossen kost nu eenmaal flink wat tijd, want om te beginnen moet de oorzaak van het vochtprobleem gevonden worden waarop een oplossing op maat wordt gemaakt.

Het vochtprobleem zal daarna adequaat en naar behoren toegepast worden en er wordt gewerkt met professionele vochtbestrijdingsmiddelen met oog voor gezondheid.

Naast een goed buikgevoel moet je er dus zeker op letten of de vochtbestrijder eerst grondig het vochtprobleem analyseert.

John Demeulenaere Vochtexpert
John Demeulenaere Vochtexpert en zaakvoerder Drytech Vochtbestrijding
Ondergronds vocht behandelen west-vlaanderen
Vochtbestrijding regio West-vlaanderen

Voordelen van samenwerken met Drytech als vochtexpert

Wij werken lokaal

Wij werken lokaal én met een gehecht team van vochtspecialisten en zijn vooral actief in West-Vlaanderen, maar ook soms in Oost-Vlaanderen. Hierdoor besparen wij op onze kosten, en jij op je factuur.

20 jaar Passie voor vochtbestrijding

Al X jaar doen we elke opdracht met liefde voor het vak. Onze jarenlange ervaring garandeert dan ook steeds een perfect eindresultaat en daarom geniet u bij Drytech van levenslange garantie op onze werken.

Correcte Vochtdiagnose

Zaakvoerder John Demeulenaere, reeds 20 jaar vochtexpert, komt steeds zelf langs voor het opmaken van een correcte vochtdiagnose, zodat we 100% overtuigd zijn over het vochtprobleem en hoe we dit kunnen aanpakken. Deze vochtanalyse gebeurt steeds gratis en vrijblijvend.

Opstijgend vocht

Vochtspecialist John Demeulenaere

In tegenstelling tot veel vochtbestrijdingsbedrijven volg ik zelf alle werven en projecten op en kom je bij Drytech niet in aanmerking met verkoopspraatjes en contracten.

Je zal dus altijd contact hebben met de zaakvoerder zelf, waardoor ik zelf persoonlijk garant sta voor een perfect eindresultaat.

John Demeulenaere Vochtexpert
Los vochtproblemen doeltreffend op

Contacteer Vochtexpert Drytech

Vocht is vaak schadelijk voor uw gezondheid en je woning.

Drytech uit de westhoek is dé specialist in duurzame vochtoplossingen met oog voor gezondheid. Of het nu gaat om leggages, vochtinfiltratie of schimmelproblemen, we bieden je een perfecte én blijvende oplossing met levenslange garantie.