Mail ons

john@drytech-vochtbestrijding.be

Bel ons

Tel. 051 62 34 79

Logo Drytech Vochtbestrijding

Vochtbestrijding in West-vlaanderen

Home - Vochtbestrijding West-vlaanderen
vochtige buitenmuren drytech
Aannemer vochtbestrijding West-vlaanderen

Wij bestrijden vochtproblemen in West-vlaanderen

Drytech-vochtbestrijding is een vooraanstaand vochtbestrijdingsbedrijf in West-Vlaanderen dat gespecialiseerd is in het oplossen van allerlei vochtproblemen.

Onze onderneming biedt effectieve, efficiënte en betaalbare vochtbehandelingen op maat met oog voor gezondheid en levenslange garantie.

Of u nu een particuliere of zakelijke klant bent, wij staan klaar om u te helpen bij het bestrijden van vochtproblemen in gans regio West-Vlaanderen, én we breiden in 2023 uit naar Oost-Vlaanderen.

Vochtbehandeling sinds 1970

Vochtexpert in West-Vlaanderen

Zaakvoerder en vochtexpert John Demeulenaere en zijn team zijn al jaren gekende experts in vochtbestrijding regio West-Vlaanderen.

Onze jarenlange ervaring en expertise stellen ons in staat om op een professionele manier vochtproblemen op te lossen. Onze vakmensen zijn getraind in de nieuwste vochtbestrijdingsmethoden en -technieken.

We maken gebruik van de meest geavanceerde apparatuur en materialen om ervoor te zorgen dat uw vochtprobleem snel en effectief wordt opgelost, altijd met oog voor gezondheid.

1.500 werven per jaar

Drytech is zéér gekend in West-vlaanderen doordat we al sinds 1970 tal van gezinnen definitief hebben verholpen van hun vochtproblemen.

Vooral in de regio Houthulst, Ieper, Poperinge, Roeselare, De panne, Diksmuide en Waregem hebben wij al tal van tevreden klanten.

John Demeulenaere Vochtexpert
Ondergronds vocht behandelen west-vlaanderen
Vochtbestrijding regio West-vlaanderen

Steden met veel vochtgevoeligheid in West-Vlaanderen

In West-Vlaanderen zijn er verschillende steden met veel vochtgevoeligheid.

Hoe komt dit nu, vraag je je waarschijnlijk af.

Wel, afhankelijk van de regio zijn sommige locaties in België gevoeliger dan andere door de grondsoort of nabijheid van een waterloop, waar dit bij bovenstaande steden dus het geval is.

Indien u in één van deze steden woont of in de regio van deze steden en last heeft van vochtproblemen, neem dan contact op met Drytech-vochtbestrijding.

Wij zijn gespecialiseerd in vochtbestrijding en kunnen u helpen om uw vochtprobleem doeltreffend op te lossen.

Enkele van de meest voorkomende zijn Brugge, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem en héél wat steden in de westhoek zoals Poperinge, Ieper en Houthulst.

Opstijgend vocht

Opstijgend vocht bestrijden

Opstijgend vocht is een veelvoorkomend probleem in West-Vlaanderen en kan leiden tot schimmelvorming, loskomend behang, muffe geuren en afbladderende verf.

Drytech-vochtbestrijding uit Houthulst biedt reeds twee generaties lang effectieve oplossingen om opstijgend vocht doeltreffend te behandelen.

Wij maken gebruik van een innovatieve en duurzame methode om vocht te bestrijden, namelijk het injecteren van de muren met een waterafstotend middel, of … .

Wil je meer weten over deze methode, of had je graag een gratis offerte? Klik dan hier.

Opstijgend vocht

Natte kelders en ondergronds vocht oplossen

Heeft u last van een vochtige kelder of ondergronds vocht? Dit kan leiden tot schade aan uw woning en gezondheidsproblemen.

Drytech-vochtbestrijding biedt oplossingen op maat om uw kelder en ondergrondse ruimtes droog te maken.Wij analyseren het vochtprobleem en bieden een effectieve oplossing om de oorzaak van het vochtprobleem aan te pakken.

Onze ervaren vochtexperts maken gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur om uw kelder en ondergrondse ruimtes droog te maken, en ook levenslang droog te houden. We doen dit adhv kelderdichting en/of kelderdrainage, maar dat hangt natuurlijk weer af wat de oorzaak van het vochtprobleem is.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een oplossing op maat en een gratis vochtdiagnose in West-Vlaanderen.

Opstijgend vocht

Schimmels en condensatievocht oplossen

Schimmels en condensatievocht in huis kunnen niet alleen schadelijk zijn voor uw gezondheid, maar ook voor uw eigendommen. Tegen dit vochtprobleem biedt Drytech alsook een doeltreffende oplossing.

Wij analyseren de oorzaak van het vochtprobleem en bieden een op maat gemaakte oplossing om schimmelgroei te voorkomen en de luchtvochtigheid in uw woning te verminderen. Onze ervaren specialisten zijn uitgerust met de nieuwste technieken en apparatuur om uw huis vochtvrij te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een oplossing op maat en geniet weer van een droog en gezond huis.

Los vochtproblemen doeltreffend op

Gratis Vochtdiagnose in West-Vlaanderen

Laat je nooit blaasjes wijsmaken!

Als je vochtproblemen doeltreffend wenst op te lossen, is het belangrijk dat je een correcte vochtdiagnose stelt. Enkel op die manier kan de oorzaak van het vochtprobleem worden opgelost, anders zal het vocht zich na verloop van tijd gewoon verplaatsen.

Drytech-vochtbestrijding biedt daarom gratis vochtdiagnoses in West-Vlaanderen. Onze vochtexperts komen bij u thuis om de oorzaak van het vochtprobleem te analyseren en een op maat gemaakte oplossing te bieden.