Mail ons

john@drytech-vochtbestrijding.be

Bel ons

Tel. 051 62 34 79

Logo Drytech Vochtbestrijding

Vocht in Tuinhuis of Bijgebouw

Tuinhuizen en/of bijgebouwen zijn ook heel vaak de dupe van vochtproblemen. Vocht komt dus zeker niet enkel voor in je huis of appartement.

Vaak zijn vochtproblemen in een tuinhuis of bijgebouw te wijten aan opstijgend vocht en/of samengaand met een slechte ventilatie. De vraag is natuurlijk, wat kunnen we hier aan doen, en kan je dit probleem zelf ook oplossen?

Hoe herken je vocht in uw tuinhuis of bijgebouw?

Gezien je al op deze pagina bent gekomen, heb je waarschijnlijk al een flauw vermoeden dat je tuinhuis of bijgebouw last heeft van vocht / een beginnend vochtprobleem.

Specifieke kenmerken van vocht in uw tuinhuis:

  • Zwarte balken
  • Natte vloer
  • Muffe geur
  • Schimmels

Vaak komen vochtproblemen in een tuinhuis doordat het tuinhuis op een vochtige ondergrond staat, de wanden en het dak niet geïsoleerd zijn en er dus een hoge luchtvochtigheid kan ontstaan. Deze luchtvochtigheid kan condenseren, waardoor je weer condens krijgt, etc…

Een eerste tip geven we je alvast mee: Ventileer je tuinhuis voldoende, het zij op natuurlijke of mechanische wijze.

Schimmels in je tuinhuis:

Een ander probleem van vocht in tuinhuis (of bijgebouw) is schimmelvorming. Schimmels groeien énorm snel in tuinhuizen en zijn overal in de lucht te vinden.

Schimmelvorming voorkomen in een tuinhuis:

Eénmaal schimmels zich deftig gevormd hebben in je tuinhuis, is het lastig om er komaf mee te maken. Overweeg daarom bij de aankoop van uw tuinhuis welke materialen goed bestendig zijn tegen schimmelvorming en vocht.

Vochtproblemen in tuinhuis en/of houten bijgebouw definitief oplossen

Heeft u last van vochtproblemen in uw (houten) bijbouw en/of uw tuinhuis en krijgt u de problematiek maar niet opgelost? Laat dan een vakkundige vochtdiagnose doen door Drytech-vochtbestrijding.

Wij gaan doeltreffend te werk met enkel dé beste en gezondste producten op de markt.

Daarnaast gaan wij steeds op zoek naar de oorzaak van het vochtprobleem en pakken we deze aan. Op die manier garanderen we een juiste behandeling en een levenslange garantie op al onze werken, en mag u zeker zijn dat uw tuinhuis en/of (houten) bijgebouw definitief van vochtproblemen zal verlost zijn.

Deel deze post

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
Email
Muren chemisch behandelen

Hoe werkt injecteren tegen vocht?

Volg je onze blog al een tijdje? Dan ken je ongetwijfeld al de verschillende symptomen van vocht.  Zie: blogpost. In dit artikel zullen we je

Nieuwe woning kopen tips

Tips: Nieuwe woning kopen

Op zoek naar een nieuwe woning? Wij geven je alvast enkele tips & tricks om verborgen gebreken te vinden. De beslissing om een nieuwe woning