Mail ons

john@drytech-vochtbestrijding.be

Bel ons

Tel. 051 62 34 79

Logo Drytech Vochtbestrijding

Tips: Nieuwe woning kopen

Op zoek naar een nieuwe woning? Wij geven je alvast enkele tips & tricks om verborgen gebreken te vinden.

De beslissing om een nieuwe woning te kopen is één van de meest ingrijpende beslissingen in je leven. Terwijl een huis of appartement kopen waarschijnlijk één van de duurste keuzes zal zijn in je leven, moet tegenwoordig de keuze dan nog vrij vlot gaan ook.

Geen tijd om te twijfelen dus en je meteen goed te informeren.

Het is uiteraard aan te raden je altijd bij te laten staan door een expert met technische kennis voor je overgaat tot aankoop van je nieuwe woning.

Verborgen gebreken zoals vocht

Bij Drytech-vochtbestrijding weten we alles over vochtproblemen. In deze blogpost zullen we je dus vooral informeren hoe je zelf zo goed mogelijk verborgen gebreken, zoals vocht, aan je eventuele toekomstige woning kan vinden.

Enkele tips omgesomd:

  • Hoe zit het met de elektriciteit?
  • Is het dak volledig waterdicht?
  • Is de kelder en zijn de muren vochtvrij?

Veel van deze zaken kan je helaas niet met het blote oog zien, want snel een ‘vochtige muur’ beschilderen is een praktijk die nog veel voorkomt, maar het vochtprobleem niet verhelpt. Ga dus grondig over de muren, kelder, muurtegels, etc… Zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Vraag Drytech als specialist

Ben jij in de fase waar je je eigen woning wilt kopen, en laat je je liever bijstaan door een specialist om eventuele verborgen gebreken te herkennen aan je toekomstige woning?

Dan kan je altijd Drytech-vochtbestrijding contacteren om met je mee op pad te gaan. We spreken een duidelijke prijs af en helpen je op pad naar een nieuwe, vochtvrije woning. Wij zullen altijd verborgen gebreken vinden en je zo van torenhoge en onvoorziene kosten besparen.

Deel deze post

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
Email
Muren chemisch behandelen

Hoe werkt injecteren tegen vocht?

Volg je onze blog al een tijdje? Dan ken je ongetwijfeld al de verschillende symptomen van vocht.  Zie: blogpost. In dit artikel zullen we je

Vocht in tuinhuis

Vocht in Tuinhuis of Bijgebouw

Tuinhuizen en/of bijgebouwen zijn ook heel vaak de dupe van vochtproblemen. Vocht komt dus zeker niet enkel voor in je huis of appartement. Vaak zijn