Mail ons

john@drytech-vochtbestrijding.be

Bel ons

Tel. 051 62 34 79

Logo Drytech Vochtbestrijding

Hoe werkt injecteren tegen vocht?

Volg je onze blog al een tijdje? Dan ken je ongetwijfeld al de verschillende symptomen van vocht.  Zie: blogpost.

In dit artikel zullen we je informeren over ‘hoe werkt injecteren tegen vocht’.

Injecteren tegen vocht

Opstijgend vocht en/of natte plekken op je muur wordt vaak doeltreffend bestreden, naar gelang de graad van schade, door het injecteren van muren. En dat is ook één van de enige doeltreffende manieren om opstijgend vocht voor altijd weg te krijgen.

Hoe werkt injecteren tegen vocht?

Drytech-vochtbestrijding werkt 9 van de 10 keren op dezelfde methode tijdens het injecteren van muren tegen vocht. Vóóraleer we de muren injecteren, worden plinten afgehaald en kappen we al het aangetaste plamuurwerk af, toch zeker tot op een hoogte van ongeveer 1 meter.

Wanneer vorige twee karweien zijn gebeurd, boren we een horizontale rij gaten in de volle lengte van de muur, telkens met een tussenafstand van +/- 10 centimeter en een 50-tal centimeter omhoog.

Wanneer alle boorgaten aanwezig zijn, wordt een vochtwerend middel in alle boorgaten gespoten. De muur gaat deze ‘gel’ dan gaan absorberen die na verloop van tijd hard wordt en een ondoordringbare waterkerende laag vormt. Daarna worden de gaten gedicht met mortel en wordt uiteraard alles netjes opgepoetst.

Het bepleisteren kan hier best nog even wachten tot de muur volledig opgedroogd is. Maar ook voor een nette bepleistering van uw muren kan u op Drytech rekenen.

Is die vochtwerende gel gezond, en welke gel is dit?

Het soort vochtwerend middel / gel die we gebruiken is afhankelijk van het soort muur die geïnjecteerd wordt. De gel gaat een bepaalde reactie aan met het vocht die zich in de muur bevindt, wordt hard en vormt een waterkerende laag waar onmogelijk nog water door kan.

Er bestaan tal van vochtwerende middelen op de markt, maar Drytech kiest steeds voor de meest kwalitatieve producten die geen of zéér weinig invloed hebben op de gezondheid van onze klanten, want dat vinden wij uiterst belangrijk.

Vraag uw prijsofferte

Heb jij last van opstijgend vocht of één van de vele symptomen van vocht? De zaakvoerder of één van onze experts komen graag langs om het vochtprobleem te analyseren en je uitleg geeft hoe dit doeltreffend opgelost kan worden.

Deel deze post

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
Email
Vocht in tuinhuis

Vocht in Tuinhuis of Bijgebouw

Tuinhuizen en/of bijgebouwen zijn ook heel vaak de dupe van vochtproblemen. Vocht komt dus zeker niet enkel voor in je huis of appartement. Vaak zijn

Nieuwe woning kopen tips

Tips: Nieuwe woning kopen

Op zoek naar een nieuwe woning? Wij geven je alvast enkele tips & tricks om verborgen gebreken te vinden. De beslissing om een nieuwe woning