Mail ons

john@drytech-vochtbestrijding.be

Bel ons

Tel. 051 62 34 79

Logo Drytech Vochtbestrijding

Vochtbestrijding Oost-vlaanderen

Home - Aannemer Vochtbehandeling - Vochtbestrijding Oost-Vlaanderen
vochtige buitenmuren drytech
Vochtexpert Oost-Vlaanderen

Dé specialist in Vochtbestrijding regio Oost-vlaanderen

Op zoek naar vochtbestrijding Oost-Vlaanderen?

Vochtproblemen zijn schadelijk voor uw woning en uw gezondheid. Heeft u last van vocht in uw woning, appartement of bedrijfspand in regio Oost-vlaanderen? Contacteer dan Drytech-Vochtbestrijding.

Vochtexpert Drytech komt langs in gans regio Oost-vlaanderen: Gent, Aalst, Geraardsbergen, Deinze, Zulte, Ronse, Sint-Niklaas, Dendermonde, etc… Voor een gratis vochtanalyse.

De oorzaak van uw vochtprobleem opsporen

De belangrijkste stap in het behandelen van vocht voor uw woning, appartement of bedrijfspand in Oost-Vlaanderen is de oorzaak vinden van het vochtprobleem.

Enkel en alleen op die manier kan een definitieve oplossing uitgevoerd worden om het vochtprobleem in uw muren, kelder, kamer of waar dan ook, correct op te lossen.

Elk vochtprobleem heeft een andere methode voor vochtbestrijding in Oost-Vlaanderen

Vochtexperts sinds 1970

50 Jaar Expertise in Vochtbehandeling in Oost-vlaanderen

Drytech-Vochtbestrijding is een gekende onderneming, gestart in West-Vlaanderen, die al sinds 1970 doeltreffend vochtproblemen opspoort en op een gezonde en betaalbare manier definitief behandeld.

Jaarlijks worden, ook in Oost-Vlaanderen, meer dan 1.500 werven uitgevoerd en geleverd met levenslange garantie.

Last van vocht in uw woning, appartement of bedrijfspand?

Onze onderneming komt vrijblijvend bij u langs in Oost-vlaanderen om het vochtprobleem op te sporen om daarna een correcte offerte en plan van aanpak voor te leggen.

Het zij voor appartementen, bedrijfspanden, kelders, woningen, vochtige muren, … Drytech maakt alles definitief droog met levenslange garantie.

IR-scan-vochtbestrijding
Professionele Vochtbehandelingen

Vochtbestrijding Definitief bestrijden in Oost-Vlaanderen

Kampt u ook met vochtproblemen in Oost-Vlaanderen? Contacteer Drytech dan zo snel mogelijk voor een gratis vochtanalyse.

Het belangrijkste werk is de oorzaak van het vochtprobleem vinden, want enkel dan kan een correcte behandeling uitgevoerd worden die voor blijvend resultaat zorgt. Wacht zeker niet te lang met een expert in vochtbestrijding te contacteren, want vocht kan nefaste gevolgen hebben voor uw woning en uw gezondheid.

Wij gaan samen met u op zoek naar een geschikte oplossing, binnen uw budget.

Wat kost vochtbestrijding in Oost-Vlaanderen?

Elk vochtprobleem en elke woning is anders, waardoor wij geen ‘algemene prijs’ kunnen vermelden op onze website.

Om die reden geven wij gratis en volledig vrijblijvend een vochtdiagnose bij u thuis. Wij informeren je over het vochtprobleem, hoe het er gekomen is, en wat de mogelijke oplossingen zijn. Daarna krijgt u van ons een gedetailleerde offerte met levenslange garantie op onze werken.

Ondergronds vocht behandelen west-vlaanderen
Muren chemisch behandelen
Vochtbestrijding regio Oost-vlaanderen

Onze aannemers zijn actief in gans regio Oost-Vlaanderen

Hoewel Drytech-vochtbestrijding oorspronkelijk in 1970 begon in West-Vlaanderen, breiden we sinds 2022 wegens succes uit naar regio Oost-Vlaanderen.

Ons opgeleid personeel, woonachtig in Oost-vlaanderen, is snel en vaak binnen een halfuur ter plaatse om een correcte vochtdiagnose te stellen en binnen de 48u een prijsofferte te bezorgen.

Wij hebben klanten in:

9870 Zulte
9800 Deinze
9000 Gent
9200 Dendermonde

9700 Oudenaarde
9300 Aalst
9500 Geraardsbergen