Opstijgend vocht?
+32(0)51 623 479
gratis diagnose aanvragen

Nooit meer vochtige muren of vochtschade dankzij aanpak van de fundamentele oorzaak

Vochtige muren tot 1,5 meter boven het vloeroppervlak zijn doorgaans te wijten aan opstijgend vocht, ten gevolge van een slecht aangebrachte of ontbrekende waterkering. Zolang je die niet herstelt, zal je vochtschade aan pleisterwerk, verf, plinten, behang en meubilair blijven vaststellen.

Minimum 30 jaar garantie op vochtvrije muren

Om te vermijden dat opstijgend vocht nog langer schade toebrengt aan je woning en de gezondheid van de bewoners, heb je de keuze uit een chemische of mechanische oplossing. Die keuze maak je samen met onze vakman die de oorzaak van je vochtproblemen opspoort en vervolgens ook de werken uitvoert. Nadien krijg je altijd een garantiebewijs op papier.

  • Chemische behandeling via injectie: 30 jaar garantie
  • Mechanische behandeling door onderzaging: levenslange garantie

Gratis grondige analyse van je vochtproblemen
Gratis diagnose aanvragen

Chemische behandeling
Mechanische behandeling

“John nam zijn tijd om de oplossing rustig met ons te bespreken en al onze vragen te beantwoorden. Hij gaat met dezelfde beheersing te werk: hij dekte mijn tapis-plain bijvoorbeeld goed af voor hij aan de slag ging. Soms wil je dat een stielman zo snel mogelijk buiten is, maar bij John kreeg ik dat gevoel niet.”

“De directe en heldere manier van communiceren van John beviel me meteen. Ik heb ervaring in de bouw en voelde meteen dat hij veel ervaring heeft en perfect weet waarmee hij bezig is. We stelden zelf een oplossing voor maar John heeft ons dat gelukkig uit ons hoofd gepraat om de kostprijs te drukken. Dat noem ik pas advies.”

Opstijgend vocht is een tikkende tijdbom

  • Aantasting van hout, behang, plinten, verf, meubels, …
  • Duidelijk zichtbare schimmels op je muren en meubels
  • Meer energiekosten omdat vochtige muren slecht isoleren
  • Vocht en schimmels zijn een voedingsbodem voor ziektes
  • Muffe geuren in je woning
  • Algemene daling van de waarde van je huis