Opstijgend vocht?
+32(0)51 623 479
gratis diagnose aanvragen

Nooit meer vocht in je kelder dankzij een grondige dichting van barsten en spleten en een nieuwe bekuiping

Als er water in je kelder staat, is dat doorgaans een signaal dat de beste jaren van de bekuiping achter de rug zijn. Het cement of het beton kunnen de druk van het grondwater niet meer aan, waardoor er grondwater binnen sijpelt. Als je die lekken niet dicht, worden ze groter en talrijker waardoor het probleem vaker zal voorkomen en je kelder onbruikbaar wordt.

Gratis analyse en minimaal 20 jaar lang garantie

Om te vermijden dat je kelder elke paar dagen of weken onder water staat, stellen we een oplossing voor die je minstens 20 jaar lang zekerheid biedt. Tijdens een gratis bouwtechnische analyse sporen we de oorzaak van je infiltratieprobleem op. We verwijderen de bepleistering en cement om de lekken bloot te leggen en vervolgens af te dichten. Pas als die onderlaag waterdicht is, werken we je kelder af met een nieuwe waterdichte bekuiping die je extra zekerheid biedt.

Gratis grondige analyse van je vochtproblemen
Gratis diagnose aanvragen

“Het eerste wat John deed toen hij bij me langskwam was een grondige analyse maken van het vochtprobleem in mijn kelder. Dat was nodig, want mijn volledige huis is onderkelderd. John is geen gladde jongen maar iemand die zijn tijd neemt om alles te bespreken. Daardoor vertrouwde ik hem meteen. Vandaag loopt er geen enkele druppel meer binnen.”

“John maakte er geen probleem van om heel vroeg of heel laat af te spreken zodat de diagnose buiten mijn werkuren kon plaatsvinden. Ik gaf hem mijn huissleutel en hij belde me elke avond om uit te leggen wat hij precies gedaan had die dag. Met succes: mijn kelder uit 1895 is helemaal droog en heeft zijn charme van vroeger terug.”

Waterinfiltratie maakt je kelder onbruikbaar

  • Lekken worden alsmaar groter waardoor het grondwater sneller binnenstroomt
  • Een vochtige kelder is een kweekhaard voor schimmels
  • Een vochtige kelder tast je waardevolle spullen aan en contamineert je voedingswaren