Opstijgend vocht?
+32(0)51 623 479
gratis diagnose aanvragen

Een definitieve oplossing met respect voor mensen die tijdens de werken in hun woning blijven wonen

We komen bij je langs om je muren te bestuderen en de mogelijke oplossingen te bespreken. Tijdens dat contactmoment denken we al verder. Woon je al in de woning waar de vochtproblemen zich voordoen? Of is vochtbestrijding een onderdeel van algemene verbouwingswerken?

Om je tijdens de werken met zo weinig mogelijk last op te zadelen, nemen we de tijd om naar je te luisteren en je vragen te beantwoorden. Uiteindelijk weten we met wat we allemaal rekening moeten houden en kan jij perfect inschatten wat de impact van de werken zal zijn.

Bescherming van je interieur

Vooraleer we je muur kunnen behandelen volgens de afgesproken techniek, moeten we op de plaats van de ingreep de bepleistering afkappen, zodat we met de ruwe muur aan de slag kunnen. Meubelen en inboedel die niet uit de kamers verwijderd kunnen worden, dekken we vooraf goed af. We beschermen ook je vloer en je deuren, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over schade aan je interieur.

Proper werk

We doen ons best om de werken zo snel mogelijk uit te voeren. We verlaten de werf nooit vooraleer we je woning opgeruimd hebben. Ook als de werken meerdere dagen in beslag nemen, zorgen we ervoor dat je elke avond een huis aantreft zonder brokstukken, stof of werktuigen.

We nemen ook de afwerking voor ons rekening

Zodra de ingreep uitgevoerd is, bepleisteren we je muren zodat je niets meer merkt van de boorgaten of zaaglijn. Eenmaal je muren en de bepleistering droog zijn, kan je opnieuw schilderen of behangen.

Moeten mijn muren niet uitdrogen vooraleer opnieuw te bepleisteren?

Ook al garanderen we dat je muren geen vocht meer zullen opnemen na onze ingreep, kunnen we niet vermijden dat het opgestapelde vocht van jaren in je muren zit. 

  • In een woning waar nog andere verbouwingswerken moeten uitgevoerd worden, krijgen de muren wellicht de tijd om uit te drogen. 
  • Als u echter in de behandelde woning woont of de werken zijn onderhevig aan een strakke deadline, brengen we tussen de muur en het nieuwe pleisterwerk een folie aan. Die vermijdt dat het aanwezige vocht, nitraten, zouten of roet alsnog schade aanbrengt aan de afwerkingslaag. Door de bepleistering op een folie aan te brengen droogt die bovendien sneller en kunnen de muren meteen afgewerkt worden. Ideaal voor ruimtes die snel in terug in gebruik genomen moeten worden, zoals dokterspraktijken, huurhuizen of winkels.

Wil je weten hoe we onze aanpak afstemmen op jouw woning?
Maak een afspraak